_DSF8779

Om oss

1000x1000_blue-min
1000x1000_blue-min

Tidlöst och temperamentsfullt

Liksom klassiska biografen Draken är detta en mötesplats som älskar fest och nöjesliv, att bjuda på nya upplevelser och upptäckter, att ge inblick och utblick. Vi vill bjuda på en ny, generös brasseriekultur på toppen av Göteborg. 

Här blir du väl omhändertagen av kunniga människor som brinner för mat, vin och service. Istället för det tillfälligt trendiga föredrar vi tidlösa favoriter, inte sällan med en personlig och överraskande twist.

Ju senare timmen blir desto mer höjs volymen. Från vår brasserie-scen bjuds du på allt från soul till jazz, electronica, pop eller vinglig rock. Etablerat eller oupptäckt, slickt eller stökigt på en levande scen.

Ljudet av klirrande glas fortplantar sig från Drakens cocktailbar på övervåningen, en livlig bar som handlar mer om odödliga klassiker med modern attityd än experimentell mixologi. Våningen under brasseriet utgörs av ett helt plan för fest och okonventionella möten på toppen av Göteborg. En extraordinär event- och mötesplats för filmfestivalens stjärnor, visionära företag, storslagna bröllop, oförglömliga mingel och allt däremellan.

Och som en symbol för vårt spektakulära brasserie, blickar vår ikoniska drake ner från restaurangens tak. Tidlös och temperamentsfull - med milsvid utsikt över staden.

Välkommen till Brasserie Draken 

1000x1000_blue-min

Brasseriet Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre - lör

Rooftop bar öppettider

  1. mån - tor
  2. fre - lör